torsdag, november 02, 2006

Är det mesigt att äta potatismos?

Ja, är det mesigt att äta potatismos? Och är möjligen rotmos tuffare? Ja frågorna haglar ovanligt tätt denna ljuva dag. Vilka är det egentligen som bedömer tuffheten för mos? Vilka ingår i denna mosmaffia och hur tänker dom?

En grundläggande fråga man först bör ställa sig är, var går gränsen mellan mos och puré? Varför blir potatis mos och morötter puré? Och varför blir morötter plötsligt mos när dom mixas med andra grönsaksvänner till rotmos? Ligger mosmaffian även bakom detta? Då jag helst inte vill ha stora journalistpriset i år väljer jag att sluta min grävande jakt på sanning här. Fortsätt gärna själv, men kom ihåg att mosbranschen kan tyckas kokt men är råare än de flesta tror.

/ J

Kanske skogens djur kommer på besök idag. Det är ju aldrig fel att ha en kärve redo

Inga kommentarer: